Architect in de kijker: Fragmat.

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

Het is geen sinecure om als vastgoedontwikkelaars met een duidelijke mindset zo een prachtige match te vinden in een partnership met een architectencollectief.

Binnen YOBO Real Estate gaan we immers verder dan de klant centraal zetten. We proberen de mens achter de klant te begrijpen en het leven van onze klant gemakkelijker te maken door onze verschillende oplossingen. Op deze manier willen we een partner in het leven van de klant zijn. From customer journey to life journey.

Onze match met FRAGMAT
FRAGMAT is een architectencollectief dat architectuur, interieurdesign en branding combineert. Geen simpele optelsom, maar een boeiende vermenigvuldiging van deze fragmenten. Wonen en leven krijgt door de innovatieve aanpak van YOBO Real Estate en FRAGMAT een nieuwe dimensie.

Sara Wuyts
Bedrijfsleider & Architecte 

Individual strength, collective goals
Als een bevlogen architectenteam met ervaring en passie voor design, zich omringt met experts in projectontwikkeling ontstaat er iets moois: een duurzaam en bedreven bouwteam dat elk project aankan én -durft! Kwaliteit in alles wat we doen.

By humans, for humans
De kruisbestuiving van jonge talenten resulteert in verfrissend vakmanschap en grensverleggende totaaloplossingen voor de eindklant. Een geoliede machine met een menselijke aanpak. We zoeken samen naar de perfecte balans en kiezen voluit voor dialoog. In elke fase. Van het moodboard tot de oplevering.

We love authenticity
… and real people! En blijven dus onszelf. Met authenticiteit als kroon op ons werk. Eerlijke architectuur, geloofwaardige projecten, onvervalst vakmanschap en oprechte klantencontacten liggen aan de basis van dit bouwteam.

Quality is key
Ons enthousiasme gaat nooit ten koste van kwaliteit. Het zit verweven in elke stap van het bouwproces, in álle materiaalkeuzes en in ieder overlegmoment.

Een woonruimte ontwerpen gebeurt bij ons niet enkel van buiten naar binnen, maar ook in de omgekeerde richting. De ruimtelijke beleving die we voor ogen hebben, zal ook het exterieur mee vorm geven.

Want dat werkt. Een gebouw ontwerpen vanuit de functie is logisch. Het 100 % matchen met je core values is slim. En onmisbaar in de realisatie van onze vastgoedprojecten!

YOBO_VINE_VERKOCHT

Max Wezemaal is al voor 75% verkocht!

Ook de verkoop van ‘Max’, onze urban villa’s met BEN-appartementen in een ruime parktuin in Wezemaal, heeft de verwachtingen ruimschoots overschreden: reeds 75% van de units is inmiddels verkocht in een mum van tijd. Het verlaagde btw tarief van 6% gaf de verkoop een duwtje in de rug.
Nu jij nog? Ontdek dit project op de kijkdag van 15 januari!

YOBO_MAX_VERKOCHT