Kwaliteit in alles wat we doen

Waarom YOBO het verschil maakt

Bewust centraal wonen

#LocationLocationLocation #CentralLiving


Location, location, location. Het is een gouden vastgoedregel die bij YOBO Real Estate méér dan centraal staat. Zonder een strategische ligging in een aangename woonbuurt beginnen wij er zelfs niet aan.

Bij YOBO Real Estate herdefiniëren we de work-life balance. Want als er iets duidelijk is, is het wel dat we niet functioneren in isolement. Daarom zetten we resoluut in op centrale woonlocaties, met ontspanning, terrasjes, cultuur, sport, parken, scholen en winkels binnen handbereik.

Bestaande stadsinfrastructuur ondergaat een spectaculaire metamorfose. Je nieuwe thuis biedt je alles wat je nodig hebt: rust, ruimte en comfort in een gezellige woonomgeving.

Opgesloten voel je je hier nooit. Trek je in alle vrijheid terug na een drukke werkdag en relax. Of stap naar buiten en voel de vibes van het bruisende stadsleven om de hoek.

Maar voor uitzonderlijke ervaringen hoef je niet ver te gaan. Met een visionaire blik op de toekomst investeert YOBO Real Estate in ingenieus doordachte gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten. Een open co-working space in je building? Een inhouse wassalon waardoor je ruimte bespaart in je persoonlijke woonruimte? Een fitnessruimte, gezellige patio of petanquebaan waar je fijne momenten beleeft met je buren?

Wonen en werken krijgt door de community-driven strategie van YOBO Real Estate een nieuwe dimensie.

“De vraag is niet hoeveel vierkante meter we kunnen bouwen maar hoe we de noden van mens en omgeving kunnen vertalen in een constructie.”

Duurzaam wonen

#FutureProofLiving

Niet alleen ontwikkelen we vastgoedprojecten bewust op strategische locaties. Onze focus ligt daarbij ook op hoog-kwalitatieve, duurzame architectuur en ijzersterke concepten. Aan alles hebben we gedacht.

Onze innovatieve realisaties houden rekening met wat écht belangrijk is in het leven. Zalige ruimte – binnen én buiten – waarin je kan relaxen na een drukke werkdag en gezellige momenten beleeft met familie en vrienden. Een doordachte, functionele indeling die je het leven zoveel makkelijker maakt. Duurzame materialen en technieken die een comfortabele en gezonde woonomgeving creëren. Een onberispelijke afwerking die je elke dag een luxebeleving garandeert.

Een YOBO-woning is goed voor meer dan een lifetime aan woonplezier. Met YOBO Real Estate investeer je in je toekomst – en die van volgende generaties. Hier wil je nooit meer weg. Ook dat is duurzaam wonen.

Wonen in stijl

#LivingInStyle

Je ziet het al van ver. De uitzonderlijke architectuur en minutieuze afwerking van een YOBO-realisatie blendt naadloos in de (stads)omgeving, maar valt tegelijkertijd meteen op in het straatbeeld.

Elk YOBO-project heeft een herkenbaar concept en verhaal, dat doorgetrokken wordt in alle details. Want details zijn bij ons geen details. Ze bepalen het karakter van je nieuwe thuis. Dit is echt wonen in stijl.

Woondromen

#DreamLiveLove

Laat ons eerlijk zijn. De aankoop van een woondroom kan behoorlijk stressvol zijn. Kan, inderdaad. Want met YOBO Real Estate ervaar je je vastgoedaankoop helemaal anders. Je woonbeleving start al als je de allereerste keer bij ons over de vloer komt. Vanaf dat moment proef je van onze unieke visie op wonen en leven, onze innovatieve aanpak en ultieme focus op kwaliteit, in alles wat we doen. En die beleving bouwen we consequent uit, tot en met de overhandiging van jouw sleutel.

No stress dus. Relax. Het enige wat jij hoeft te doen, is je woondroom invullen hoe jij dat zelf wil en alvast dromen over je nieuwe thuis. Eventueel met professionele assistentie en 3D-sfeerbeelden van onze interieurspecialiste.


Extra service

Verkopen om te kopen

Zelf eerst vastgoed te koop aanbieden voor een aankoop in één van onze centrumprojecten? Ook daarmee staan we je bij via gespecialiseerde partners.

Pand of bouwgrond te koop?

YOBO heeft interesse

Elke bouwgrond of leegstaand (kantoor)gebouw is voor ons een nieuwe opportuniteit om nieuwe, innoverende woonprojecten te realiseren.

Bekijk nu onze lopende projecten of neem meteen contact op via het onderstaande formulier.