Kwaliteit in alles wat we doen

Waarom YOBO het verschil maakt

Location – vacation – sensation

Laat ons eens niet van wal steken met het eeuwenoude vastgoed-adagium ‘location location location’. Onze projecten zijn namelijk zoveel méér dan enkel de ligging.

Location

#RuweDiamanten

Dat de locatie belangrijk is, daar zijn we uiteraard ook rotsvast van overtuigd. Wat die perfecte locatie inhoudt, dat verschilt voor iedereen. Voor studenten betekent het in het epicentrum van de dynamiek zitten. Starters wonen graag vlakbij ontsluitingswegen en openbaar vervoer.

Voor mensen die een dagje ouder worden en het onderhoud van de verouderde villa of arbeidsintensieve tuin beu zijn betekent het vaak nét buiten de stads-of dorpskern wonen. 

In een modern, energie-efficiënt appartement met zichten op een groene omgeving en alle faciliteiten op wandel- of fietsafstand. De lusten van een groene omgeving, zonder de (onderhouds)lasten. 

Bij Yobo gaan we voor locaties met eeuwigheidspotentieel. Daarbij matchen we de juiste locatie met het juiste koperspubliek én het juiste product. We zijn steeds op zoek naar ruwe diamanten: we kopen de lelijkste gebouwen in de mooiste buurten, en maken er plaats voor iconische bouwwerken.

“De vraag is niet hoeveel vierkante meter we kunnen bouwen maar hoe we de noden van mens en omgeving kunnen vertalen in een constructie.”

Vacation

#VakantieInEigenLand

Wat als je 365 dagen per jaar het gevoel zou kunnen ervaren van op vakantie te zijn? Met onze realisaties streven we naar dat permanente reisgevoel.

Grote glaspartijen, ruime terrassen, zichten op groen, hoogstaande afwerking, gemeenschappelijke bonusruimten, extra diensten zoals bring-me-boxen en binnenkort de digitale woonassistent.…

we laten al onze vastgoedprojecten baden in een mate van luxe en comfort die je jezelf normaal gezien enkel op vakantie permitteert.

Genieten en ontzorgd worden in een tijdloos kader?
Wij creëren, zowel binnen als buiten, plekken waarop je kan relaxen na een drukke werkdag en gezellige momenten beleeft met familie en vrienden.

Sensation

#LuxuryLiving

De projecten van Yobo prikkelen al jouw zintuigen.
Het visuele aspect gaat voorop, dankzij het iconische ontwerp van de buitenschil, waarmee we onze Yobo-stempel willen drukken op het straatbeeld.

We verbinden onze naam enkel aan architectuur die opvalt, zowel in volumetrie als in materiaalgebruik. Grote glaspartijen, glazen ballustrades, gevels die verschillende duurzame materialen harmonieus combineren,…
Jouw woonst ademt luxe.

Ook binnenin worden jouw zintuigen geprikkeld dankzij het maatwerk dat we leveren, uitgevoerd in robuuste en eerlijke materialen. De ruime afwerkbudgetten die we voorzien garanderen dat jouw woonst een reflectie is van wie jij bent. Details zijn bij ons geen details. Ze bepalen het karakter van je nieuwe thuis.

Extra service

Verkopen om te kopen

Zelf eerst vastgoed te koop aanbieden voor een aankoop in één van onze centrumprojecten? Ook daarmee staan we je bij via gespecialiseerde partners.

Pand of bouwgrond te koop?

YOBO heeft interesse

Elke bouwgrond of leegstaand (kantoor)gebouw is voor ons een nieuwe opportuniteit om nieuwe, innoverende woonprojecten te realiseren.

Bekijk nu onze lopende projecten of neem meteen contact op via het onderstaande formulier.