Over YOBO Real Estate

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving

YOBO - een timelapse

Building&Partners

2001. De eerste steen van bouwbedrijf Building&Partners wordt gelegd. Vanaf dan groeit de bouwspecialist gestadig uit tot een gevestigde waarde binnen de bouwsector.

Als klasse 6-speler pakt het bouwbedrijf grote openbare werken aan en vinden projectontwikkelaars in B&P een professionele partner voor de realisatie van grote bouwprojecten: appartementen, industriële complexen en kantoorbouw. Ook de eigen projectontwikkeling krijgt meer en meer ruimte binnen de bouwactiviteiten.

Fast forward naar 2017. Vastgoedprofessional Jonathan Schraepen neemt de ontwikkelingspoot van het bouwbedrijf over. De voormalige B&P-ontwikkelingsafdeling wordt een aparte entiteit met een nieuwe naam – YOBO Real Estate.

Structurele vernieuwing is nodig, het nadenken over en heruitvinden van de manier waarop we leven is essentieel.”

Uitgebreide ervaring

Door zijn jarenlange ervaring in verkoop en herontwikkeling van investeringsvastgoed in Brussel en Vlaanderen (residentieel en commercieel) tekent Jonathan een duidelijk grondplan uit voor YOBO Real Estate. Alle focus ligt op de herontwikkeling van binnenstedelijk vastgoed, steeds in nauwe samenwerking met B&P.

2020. YOBO Real Estate en Building&Partners zetten hun onafhankelijke samenwerking met succes verder. Een 50-tal bouwexperts van bouwreus B&P dragen elke dag de innovatieve visie en concepten van YOBO Real Estate uit. Zo transformeert elke YOBO-werf tot een hoog-kwalitatief project op een unieke centrumlocatie.

Partnerships waar je op kan bouwen

Een woonproject is een complex gegeven. Daarvoor schakelen we niet zomaar iedereen in. Dagelijks investeren we in ijzersterke partnerships. Want wij weten: dat is een investering die rendeert. Big time. Enkel de besten in hun vak komen bij ons over de (werf)vloer. Betrouwbare professionals die hindernissen van ver anticiperen en onvoorziene uitdagingen vakkundig aanpakken.

Onze nauwe samenwerking met bouwspecialist Building&Partners garandeert een maximale efficiëntie en kwaliteitscontrole van het volledige bouwproces. Ook onze zorgvuldig geselecteerde interieurpartners leveren feilloos hun professionele bijdrage aan jouw woondroom. Samen creëren we een warme thuis voor jou en je gezin, waar familie en vrienden graag over de vloer komen.

Bekijk nu onze lopende projecten of neem meteen contact op via het onderstaande formulier.