Over YOBO Real Estate

You Only Build Once, toch? Dan verkeer je natuurlijk het liefst in de handen van ervaren vakexperten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Bouwbedrijf Building&Partners staat inmiddels al meer dan 20 jaar garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Sinds haar oprichting in 2021 heeft deze klasse 6 aannemer zich ontwikkeld tot een bouwpartner die een brede mix van projecten realiseert: appartementen, industriële complexen en kantoorgebouwen. Intussen telt deze bouwreus reeds een 50-tal experten onder haar medewerkers. In 2017 zag dochterbedrijf YOBO Real Estate het daglicht: de ontwikkelingspoot die zich, steeds in nauwe samenwerking met Building&Partners, toelegt op de realisatie van appartementsgebouwen.

Concreet staat YOBO in voor het gehele proces, van A tot Z: zo zoeken we zelf de gronden, maken we in samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus plannen op, zorgen we voor de bouwvergunning en de opvolging en oplevering van de werken, tot de uiteindelijke verkoop van de units. Op die manier vormt YOBO jouw one-stop partner: van aankopers en sales advisors tot klantenbegeleiders, YOBO blijft jouw aanspreekpunt. Goed voor jouw gemoedsrust én voor het eindresultaat!

We zijn steeds op zoek naar ruwe diamanten: we kopen de lelijkste gebouwen in de mooiste buurten, en maken er plaats voor iconische bouwwerken.

Jonathan Schraepen

Managing Director

Meer info

Thomas de Oliveira

COO

Meer info

Katrien Blockmans

Marketingadviseur

Meer info

Tyas Van den Eynde

Project Advisor

Meer info

Van Ali Salam

Technical Project Manager

Meer info

Karen Vangompel

Management Assistant

Meer info

Justin Devries

Sales Advisor Brussels

Meer info

Waarom kiezen voor YOBO?

Kleinschaligheid troef

Waar de evolutie in de vastgoedgoedsector meer en meer verschuift in de richting van grotere, massievere projecten (omdat schaalgrootte vaak nodig is om de steeds kleiner wordende marges te compenseren), kiest YOBO resoluut voor kleinere projecten. Niet alleen zijn we ervan overtuigd dat het aangenamer wonen is in kleinere gebouwen, het staat ons ook toe om binnenstedelijke projecten op toplocaties te verwerven die voor de grotere spelers niet winstgevend genoeg zijn. Zeg nu zelf: heb jij zin om met een honderdtal andere kopers aan tafel te schuiven tijdens de algemene vergadering? Meer kopers betekent ook meer overlast en een verminderd gevoel van veiligheid. In jouw Yobo woonst woon je samen met een handvol gelijkgestemden. Gemoedsrust gegarandeerd.

Één bedrijf, alle expertise in-house
YOBO is een jonge projectontwikkelaar, die staat op de schouders van een reus. Het bouwbedrijf Building&Partners, een klasse 6 aannemer, zag in 2001 het licht en groeide inmiddels uit tot een gevestigde waarde in de bouwsector. Intussen deed het bouwbedrijf een uitgebreide ervaring op in grote openbare werken en de realisatie van grote en kleine bouwprojecten: appartementen, industriële complexen en kantoorbouw. Vanuit deze expertise werd in 2017 een eigen ontwikkelingstak opgezet: Yobo. Het voordeel voor jou als klant?  Zowel de aankoop van een project als de ontwikkeling, bouw, verkoop als klantenbegeleiding gebeuren intern: Yobo staat aan het roer, van A tot Z. Gezien de aannemer en de ontwikkelaar onder één dak wonen ben je als koper verzekerd van een woonst die de hoge verwachtingen inlost. Geen verrassingen naar timing toe, geen verborgen gebreken, enkel zichtbare kwaliteit.
Unieke woonbeleving

Onze focus op kleinere projecten combineren we met een grootse visie op afwerking en architectuur. Een iconische buitengevel die vertrekt vanuit een logische en transparante binnen-indeling. Verander je toch nog graag de indeling van jouw appartement?

Jouw persoonlijke klantenbegeleidster vertrekt vanuit jouw unieke wensen en geeft samen met jou het appartement vorm op een manier die naadloos aansluit bij jouw manier van leven. De afwerking kies je zelf bij onze toonaangevende leveranciers. Jouw woonst, dat is een verlengstuk van wie jij bent, en wij nemen de tijd en ruimte om jouw wensen écht te doorgronden.

Bekijk nu onze lopende projecten of neem meteen contact op via het onderstaande formulier.