Terugblik 2021

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

Iedereen is het erover eens: 2021 presenteerde zich als een bewogen jaar! Gelukkig bewoog er achter de schermen bij YOBO Real Estate vooral veel goeds, dat we graag met jou delen. 2021 in een notendop en 2022 als voorproevertje.

Laatste unit in The Vine!

De appartementen van ons nieuwbouwproject in hartje Leuven, ‘The Vine’, deden het nog beter dan we durfden voorspellen: inmiddels zijn we aan onze allerlaatste unit toe!

Op 8 januari gooit dit laatste (1 slaapkamer) appartement de deuren open voor bezoekers. Ben je er graag bij? Maak dan hier een afspraak!

YOBO_VINE_VERKOCHT

Max Wezemaal is al voor 75% verkocht!

Ook de verkoop van ‘Max’, onze urban villa’s met BEN-appartementen in een ruime parktuin in Wezemaal, heeft de verwachtingen ruimschoots overschreden: reeds 75% van de units is inmiddels verkocht in een mum van tijd. Het verlaagde btw tarief van 6% gaf de verkoop een duwtje in de rug.
Nu jij nog? Ontdek dit project op de kijkdag van 15 januari!

YOBO_MAX_VERKOCHT

Nieuwe projecten op til.

Afgelopen maanden hebben we een hele hoop nieuwe projecten aangekocht die we in 2022 op de markt loslaten! We creëren unieke woonlocaties in Ukkel, Wilsele, Tremelo, Diest en Heusden Zolder. Wij houden jou zoals steeds op de hoogte van deze lanceringen en bieden jou de kans om als eerste de plannen en prijzen in te kijken. Op de hoogte blijven doe je hier.

Tevreden klanten.

“Ik snap niet waarom ik mijn pizza van €15 kan volgen van bestelling tot levering, maar ik niet hetzelfde zou kunnen doen met mijn appartement van €300.000 “. Met deze quote in het achterhoofd en de drang om alles nog beter te kunnen doen voor onze klanten, bevroegen we onze kopers. We behaalden maar liefst een tevredenheidsscore van 96,4%! En daar gaan wij de volle 100% voor. 2022 wordt het jaar om deze score weer te overtreffen. Hoe we dat doen? Dat lees je beneden.

Real estate agent and customers shaking hands together celebrating finished contract after about home insurance and investment loan, handshake and successful deal.

YOBO Real Estate als levenslange woonassistent.

2022 wordt daarnaast ook het jaar waarin we onze kopers nog beter van dienst kunnen zijn. Als levenslange woonassistent blijven we ook na de oplevering jouw aanspreekpunt voor onderhoud- en herstellingswerken. We durven dat lange termijn engagement aan, omdat we ervan overtuigd zijn dat onze realisaties levenslang hun kwaliteit behouden. We walk the talk!

YOBO Real Estate breidt uit!

Om al deze ambitieuze plannen te helpen verwezenlijken breidde het Yobo team met 2 enthousiaste vastgoedprofessionals uit: Sales Advisor Victor en Marketing Manager Katrien zetten mee hun schouders onder het Yobo succesverhaal. Binnenkort vervoegt ook een nieuwe klantenbegeleidster ons vaste team, om jou nog beter te kunnen begeleiden in jouw afwerkingsbeslissingen.

YOBO_BREIDT_UIT_V2

2022 kondigt zich bij Yobo alvast heel ambitieus aan! Om ons volgend jaar opnieuw voor de volle 100% in te zetten om woonwensen te verwezenlijken gaan wij er van 24/12 tot 10/01 voor 2 weken tussenuit. Wij hopen dat jij ook van een deugddoend verlof kan genieten en kijken ernaar uit om jou volgend jaar te verwelkomen in één van onze realisaties.

Onze beste wensen en een vreugdevol 2022 gewenst!

Het Yobo-team