Onze mindset

Kernwaarden waar we naar handelen

YOBO Values
5 fundamentele building blocks

Uitzonderlijke woonprojecten bestaan uit zoveel méér dan steen en beton. Het zijn onze 5 YOBO-values die het fundament vormen van onze unieke vastgoed realisaties.

1

Life(time) stories

Bij YOBO Real Estate beginnen we niet zomaar aan een vastgoedproject. Elke nieuwe realisatie onderwerpen we eerst aan een grondige studie. Voldoet de locatie aan onze strenge selectiecriteria? Welke concept past het best in de binnenstedelijke omgeving? Wat hebben de toekomstige bewoners nodig om zich hier helemaal thuis te voelen?

Door de ultieme mix van een strategische locatie, slimme invulling van de beschikbare ruimte en revolutionaire conceptuele aanpak, realiseren we een exceptionele woonervaring. Met elk project vertellen we een meeslepend verhaal, over diverse generaties heen.

“Binnen YOBO Real Estate gaan we verder dan de klant centraal zetten. We proberen de mens achter de klant te begrijpen en het leven van onze klant gemakkelijker te maken door onze verschillende oplossingen. Op deze manier willen we een partner in het leven van de klant zijn. From customer journey to life journey.”

2

Ultieme focus op woonervaring en wellbeing

De locatie van je woondroom, een functionele indeling, maximale lichtinval, geluidsisolatie, duurzaam energieverbruik, ultragezonde lucht en woonklimaat, een uitzonderlijke invulling van gemeenschappelijke ruimtes met nooit geziene accomodaties en (binnenkort) een dream living app die een nooit geziene added value bieden: aan álles hebben we gedacht.

Innovatieve materialen, technieken, technologie en een slimme woonvisie garanderen je een ultieme woonbeleving.

3

Locatie, locatie, locatie

All the good ones are taken. Zoals met alles in het leven geldt dat ook voor woonlocaties. Waarom tot in de verste uithoeken gaan speuren naar nieuwe bouwmogelijkheden als de toplocaties binnen handbereik liggen? Alles wat nodig is, is een innovatieve visie en aanpak.

Bij YOBO Real Estate geloven we sterk in de ontwikkeling van binnenstedelijke projecten op strategische locaties, die je een maximale woonervaring garanderen.

“Wonen en leven krijgt door de innovatieve aanpak van YOBO Real Estate een nieuwe dimensie.”

4

Maatwerk pur sang

Hoe zalig is dat? Thuiskomen op een plek die je alles biedt wat jij nodig hebt. Details zijn voor ons geen details. Ze zijn het fundament van onze samenwerking. En dat voel je, al vanaf ons eerste contact tot nog lang na de aankoop van je woondroom. 


Wij begeleiden je persoonlijk doorheen het héle aankoopproces. Voor al je vragen, nuttige feedback, recente updates, vorderingen van de bouwwerken en inkleding van je appartement: wij zijn er voor je. 24/7. Binnenkort kan je via ons digitale klantenportaal het hele proces zelfs online (op)volgen en sta je rechtstreeks in contact met de betrokken personen voor vragen of opmerkingen. 


Maatwerk is ons ding. Je zal merken dat wij écht focussen op kwaliteit, in alles wat we doen. Geen stenen en beton, maar echte mensen en een warme customer experience staan centraal in de realisatie van onze vastgoedprojecten.

5

Future proof architectuur

De manier waarop we wonen, evolueert aan een sneltempo. Binnenstedelijke gebieden zien er binnen 10 jaar helemaal anders uit. Maar wij zijn daar nu al méér dan klaar voor.

Onze focus ligt op een hoog-kwalitatieve, duurzame architectuur die perfect blendt in de (toekomstige) omgeving. Een visionaire invulling van de bestaande ruimte en ijzersterke concepten bieden je alle wooncomfort die je nodig hebt. Nu. En nog generaties lang.

Bekijk nu onze lopende projecten of neem meteen contact op via het onderstaande formulier.