Trioscoop naast Shopping 2 Genk wordt vernieuwend woonproject.

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

Complex met dertig woningen in Centrum Genk.

Wat ooit cinema Trioscoop in Shopping II in Genk was, wordt nu een revolutionair wooncomplex met dertig appartementen en kantoren op de gelijkvloerse verdieping.

We werken met naar binnen gerichte, ruime terrassen. Op een lager gelegen dak wordt groen geplant. Voorts wordt het gebouw voorzien van een polyvalente zaal en wordt de gelijkvloerse verdieping ingericht als ruimte voor kantoren met grote glaspartijen.

Jonathan Schraepen – Managing Director Yobo Real Estate

Het project in Genk past binnen onze filosofie van een nieuw stedelijke invulling. We engageren ons om ook het gangetje dat langs de Trioscoop naar het binnenplein van Shopping 2 leidt, mee op te waarderen zodat het in de toekomst aantrekkelijk wordt voor kleine restaurantjes en dus ook voor de passanten. Alle vergunningen zijn inmiddels aangevraagd en we hopen dat we nog voor de zomer te kunnen starten.

Slim wonen, slim investeren

Door de ultieme mix van een strategische locatieslimme invulling van de beschikbare ruimte en revolutionaire conceptuele aanpak, realiseren we een exceptionele woonervaringen. Met elk project vertellen we een meeslepend verhaal, over diverse generaties heen. Zo is uw investering niet alleen goed voor verhuur, maar ook voor verdere verkoop.

Eerstelijnsadvies dankzij onze jarenlange ervaring

Overtuigd van de meerwaarde & onze expertise? Neem vandaag vrijblijvend advies op & we helpen u graag verder. Benieuwd naar onze projecten? Klik dan hier.

Bronnen:
https://www.hbvl.be/cnt/dmf20201215_98411170
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201215_98411170