Maak kennis met Wendy Camberlin.

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

Onze nieuwe klantenbegeleidster en interieurarchitecte.

Wendy begeleidt onze klanten en adviseert hen met de ruwbouwindeling van hun appartement. Ze bespreekt en controleert de technieken, elektriciteit, keuken en sanitair met de klanten.

Correcte informatie overbrengen naar de klant en instaan voor open, duidelijke en eerlijke communicatie is hier troef. Wendy is op die manier de spilfiguur tussen de projectontwikkelaar, de aannemer(s) en de kopers. Zo worden uw plannen digitaal en gelijktijdig tijdens uw gesprek opgemaakt volgens wensen en comfort.

Door haar jarenlange ervaring en bouwtechnische achtergrond geeft zij een duidelijke visie op elk doordacht project waar u uw hele leven van kan genieten.

Wendy is hét aanspreekpunt en de ondersteuning van de kopers, zodat onze bouwprojecten op de meest efficiënte manier kunnen verlopen.

Bij ons is het persoonlijk.

Bij YOBO Real Estate gaan we verder dan de klant “gewoon” centraal zetten. We begrijpen het menselijke achter de klant en maken het leven van onze klanten gemakkelijker door altijd alle verschillende oplossingen aan te bieden. Op deze manier zijn we een partner in het leven van de klant. From customer journey to life journey.

Wij begeleiden je persoonlijk doorheen het héle uitvoeringsproces. Voor al je vragen, nuttige feedback, recente updates, vorderingen van de bouwwerken en inkleding van je appartement kan je bij ons terecht. Rechtstreeks.

Bij ons is het warm.

Maatwerk is ons ding. Je zal merken dat wij écht focussen op kwaliteit, in alles wat we doen. Geen stenen en beton, maar echte mensen en een warme customer experience staan centraal in de realisatie van onze vastgoedprojecten.

Samen ontnemen wij uw stress en zorgen.