Een terugblik op een geslaagde eerste helft van het jaar

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

De start van de zomer: het ideale moment voor een terugblik op de verwezenlijking van het Yobo team gedurende het afgelopen halve jaar. Voor wij het bouwverlof induiken blikken we met jou graag terug op onze meest markante verwezenlijkingen.

Succesvolle lancering Perid’O Tremelo

Nieuwbouwproject Perid’O in het groene Tremelo kende een vliegende start: op het lanceerweekend werden maar liefst 3 units verkocht! Op zaterdag 30 juli bieden we geïnteresseerden opnieuw de kans om kennis te maken met de interessante BEN-appartementen.  Reserveer alvast jouw plaatsje:

Uitverkoop
Max Wezemaal

We zijn trots te melden dat het Max project in Wezemaal inmiddels helemaal uitverkocht is hoewel de werken nog volop aan de gang zijn. 20 kopers tekenden voor een zonnige toekomst in een mediterraanse setting nabij het centrum.

Nóg betere klantenservice

Maak kennis met Camille

Het Yobo team breidde onlangs weer uit! Klantenbegeleidster Camille kan terugplooien op jarenlange ervaring bij verschillende projectontwikkelaars. Zij staat paraat om, op basis van jouw wensen, jouw droomwoonst te realiseren! 

Nieuwe aquisities

De komende maanden staan er alvast heel wat projecten op de planning! Zo realiseren we in Wilsele een kleinschalige woonomgeving in het centrum, in Leuven breien we een vervolg aan het succesvolle project The Vine en in Heusden-Zolder komen 2 urban villa’s met 10 appartementen in een groene tuin. In Diest en Paal zetten we dan weer in op goed gelegen woonunits met kantoren op het gelijkvloers. Hou onze website in de gaten!

Oplevering
The Vine Leuven

Soms overtreft de realiteit de 3D beelden

De units in nieuwbouwproject The Vine, in hartje Leuven, werden onlangs opgeleverd en onze kopers waren aangenaam verrast door de kwalitatieve afwerking en knappe bonusruimten. Mis de laatste investeringskans niet:

  • 1 slaapkamer appartement
    Instapklaar, verhuur kan snel opstarten

Wij zijn er even tussenuit

Start bouwverlof

van 11 t.e.m. 31 juli gaat het Yobo team er even tussenuit om de batterijen weer op te laden. Wij hopen dat je, net als ons, een deugddoend verlof voor de deur hebt staan en kijken ernaar uit samen met jou, na het bouwverlof, verder te bouwen aan jouw woondroom!

Fijn verlof gewenst!

Een fijne, zonnige zomer gewenst en tot gauw!