Nóg een reden

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

Nóg een reden om te investeren in vastgoed in Leuven. Want Europa kroonde enkele weken terug Leuven tot innovatiehoofdstad. Een prestigieuze award dankzij de stad haar unieke samenwerking met burgers, bedrijven & organisaties om via innovatie de levenskwaliteit te verbeteren. 

Waarom? 

“Leuven is volgens de Europese Commissie de stad die innovatie het best aanwendt om de levenskwaliteit van haar burgers te verbeteren. Europa kroont daarom Leuven tot innovatieve hoofdstad van Europa. De Brabantse centrumstad laat daarmee Europese grootsteden als Wenen, Valencia en Milaan achter zich en komt in de galerij te staan met eerdere laureaten als BarcelonaAmsterdam en Parijs. (Bron: https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/algemeen/europa-kroont-leuven-tot-innovatiehoofdstad/10253734.html)

Innovatie

Dankzij initiatieven van verschillende burgers, bedrijven & organisaties wat leidt tot concrete verwezenlijkingen. Dankzij o.a. projecten als “Leuven 2030” tackelt men maatschappelijke uitdagingen. Van het vergroenen van de mobiliteit tot de verduurzaming van woningen en de energieopwekking. Eén van de resultaten? 40 procent meer fietsers & de CO2 daalt gestaag. De beloning? 1 miljoen. 

Investeren?

Investeren (in Leuven) is een waardevaste en vooral inflatiebestendige investering.
Ontdek ons unieke concept “The Vine” in Leuven.