Investering in de kijker: The Vine in hartje Leuven.

Ontwikkelaars van de ultieme woonbeleving.

YOBO bvba
Thonissenlaan 19, B-3500 Hasselt

Nieuwe vastgoedprojecten op strategisch gelegen locaties hebben 1 groot voordeel voor investeerders: heel véél mensen willen er wonen en leven.
 
The Vine is zo’n project. Gelegen in de Brouwersstraat 4 in het hartje van Leuven op een boogscheut van de Grote markt en op wandelafstand van de Vismarkt ben je onmiddellijk waar je moet zijn. Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand. Openbaar vervoer bevindt zich zelfs vlak voor de deur. Een mobiscore van 9,5 op 10! Wonen, werken, winkelen en ontspannen was nog nooit zo kortbij.
 
Hieronder lichten we kort de verschillende redenen toe om te investeren in The Vine en het groot verhuurpotentieel dat een zekerheid en continuïteit op huuropbrengsten garandeert.

10 redenen om te investeren The Vine

1. Leuven, Europese hoofdstad voor innovatie, is de centrumstad bij uitstek en blijft groeien.

2. Veel vraag naar nieuwe projecten met toekomstgerichte faciliteiten.

3. Ruime studio’s of optimale 1-slaapkamerappartementen. Ideale appartementen voor verhuur, aangepast aan het potentieel van Leuven.

4. Hoog meerwaardepotentieel: Centrumlocatie in volle opwaardering: heraanleg door autoluwe en groene omgeving. 

5. Hoge huuropbrengsten: van €7.800 tot €11.700 per jaar

6. Direct rendement: oplevering juli 2021.

7. Groot verhuurpotentieel: young professionals, expats, jonge koppels, artsen Campus Gasthuisberg, docenten en professoren KULeuven, groeiende markt van singles in steden,…

8. Investering reeds mogelijk vanaf €210.000

9. Fiscaal zéér gunstig: slechts 6% BTW ipv 21% BTW

10. Zorgeloze verhuur en beheerservice mogelijk door gespecialiseerde partners

Ideale uitvalsbasis voor jong of oud.
In The Vine wil iedereen wonen.

Wat nog meer van belang is in binnenstedelijke projecten is dat deze gebouwen ook beschikken over de nodige, toekomstgerichte faciliteiten in plaats van een basis afgewerkt appartementsgebouw. Er dienen immers verschillende generaties samen te leven op één plaats in de stad.

Zo is het meer dan ooit belangrijk geworden dat men zo efficiënt mogelijk kan werken vanuit de woning. The Vine speelt hier optimaal op in en voorziet in een aparte co-working space voor zijn bewoners. De ideale work-life balance in één gebouw! Bovendien wordt er ook een hip wassalon voorzien voor diegene die ruimte willen uitsparen in hun appartement. De was doen was nog nooit zo gezellig. Je hoort het al, in The Vine wordt hard ingezet op community-driven samenwonen. Een uniek woonconcept waar op de dag van vandaag nog een groot tekort aan is maar vooral veel vraag naar is!

Wacht niet langer en maak een afspraak met onze projectmanager om uw investeringswensen te bespreken!