Perid'O

Beleef de geur van groen

In het levendige Tremelo vind je Perid’O op de Baalsebaan. Alles wat je nodig hebt, is bereikbaar op wandel- en fietsafstand. De ligging vlakbij alle faciliteiten én op een boogscheut van een karaktervolle groene omgeving maken Perid’O uniek.

Klaar om jouw nieuwe thuis te ontdekken?

Bekijk de plannen van project Perid’O hier.

Ver genoeg van de drukte, dicht genoeg om te genieten.

In hartje Tremelo, omgeven door een dynamische dorpskern en een groene oase, verrijst Perid’O: een duurzaam, kleinschalig en hoogwaardig woonproject waar iedereen zich thuis voelt.

De uitzonderlijke ligging tovert Perid’O om tot de perfecte uitvalsbasis om andere steden snel te bereiken en verkennen. Zo ligt Aarschot op slechts 10 km, Mechelen op 20 km en ben je nooit veraf van de oprit van de E314 om ook Leuven en Brussel eenvoudig en snel te bereiken. Geen zin om met de auto te rijden? Het openbaar vervoer voorziet gunstige verbindingen met een bushalte vlak voor je deur.

Informatie

Architect:
Schellen Architecten
Status:
Vergund
Aantal units:
15 units
Oppervlakte:
60m² tot 128m²
Prijs:
Vanaf €287.500 excl. kosten

Ontdek de Max website

Neem een kijkje op de Max website en blijf op de hoogte van het project.

Klaar om jouw nieuwe thuis te ontdekken?

Bekijk de plannen van project Perid’O hier.

"Perid’O realiseert niet enkel een woonst, maar ook de perfecte plek om te leven."

15 gloednieuwe, moderne appartementen, en in eentje daarvan kan je je binnenkort helemaal thuis voelen. Perid’O creëert het ultieme thuisgevoel, overgoten door een gezellige warmte. De strakke vormgeving combineert grote glaspartijen, een tijdloos design en geavanceerde technieken die al jouw zintuigen doen prikkelen. Ze zeggen wel eens: “oost west, thuis best”. YOBO garandeert deze ultieme woonervaring dankzij de precieze uitwerking van jouw nieuwe thuis, zoals jij het wilt.

Behoor je tot een groot gezin, vertoef je graag op je eentje of ben je een jonge senior die wil genieten van de perfecte combinatie tussen hedendaags comfort en een bruisend dorpsleven? Iedereen is anders. Bij de uitwerking van Perid’O besteden we dus aandacht aan ieders wooncomfort. De doordachte indeling zorgt voor een maximale benutting van de ruimte zodat iedereen zich thuis voelt in één van onze ruime en stijlvolle appartementen.

De zon, die je appartement doorheen de dag in een mix van oranje, roze en geel kleurt, verzekert je ultieme woongenot. Kortom, je kan er vanop aan dat je nieuwe thuis tijdens elk seizoen in natuurlijk zonlicht baadt. Weg met dat ingesloten gevoel, hallo genot van een maximale lichtinval. Bij Perid’O zie je de dag ontplooien in licht.

Oost west, thuis best.

shopping-cart

Supermarkt:

40 meter

city

Centrum Tremelo:

600 meter

school

Basisschool:

700 meter

Klaar om de geur van groen te beleven?

Verkoop jij je pand of bouwgrond?

Meer info nodig?

Download de plannen.

Vul het formulier in en bekijk rechtstreeks de plannen van dit project.

Meer info nodig?

We helpen u graag verder.

Download de checklist