Investeren

Het heruitvinden van binnenstedelijk wonen
in elke Europese stad

Binnenstedelijk is "key"

Sedert enkele jaren is er een positieve tendens waar de verouderde infrastructuur een vernieuwingsproces doormaakt, vastgoed is hier een belangrijk deel van. 

Binnenstedelijk ontwikkelen is noodzakelijk maar brengt ook een bepaalde complexiteit met zich mee. YOBO REAL ESTATE gelooft sterk in de meerwaarde van deze locaties voor elk type klant maar zeker ook naar long term investment toe. 

Daarom investeren we uitsluitend in het vernieuwen van binnenstedelijk vastgoed in primaire en secundaire steden waar locatie, prijs, architectuur, energie en wellicht nog het belangrijkste: slim wonen, centraal staan. 

Sterke partnerships

Bij YOBO geloven we sterk in partnerships met de besten uit hun vak, er wordt dan ook op dagelijkse basis geïnvesteerd in deze relaties die op hun beurt een enorme meerwaarde betekenen voor het eindproduct. 

Building & Partners

De nauwe samenwerking tussen YOBO REAL ESTATE en bouwpartner Building&Partners geeft ons de kans te anticiperen op elke mogelijke hindernis en op die manier een maximale efficiëntie te garanderen in elk bouwproces. 

Bekijk nu onze lopende projecten of neem meteen contact op via het onderstaande formulier.