De Munt

Central focus

Wonen in het mooie Mechelen, het kleurrijke hart van de Vlaanderen. Een wereldstad in zakformaat.

Assistentiewoningen met ruime service appartementen in een modern wooncomplex

Het gebouw wordt gebouwd met hoogstaande architectuur in het bruisende stadscentrum van Mechelen. In totaal worden er 17 service appartementen gebouwd waarvan 3 met eigen tuin, 11 ondergrondse autostaanplaatsen welke bereikbaar zijn via een autolift, 11 private bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en een gemeenschappelijke ruimte. Alle wooneenheden beschikken over een terras. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 68m² tot 105m². De penthouses hebben een oppervlakte van circa 115m² tot 137m².

Informatie

Architect:
Tecro & Krea
Status:
Laatste fase afwerking
Aantal units:
17 units
Oppervlakte:
68m² tot 137m²
Prijs:
vanaf 230.877,00 €

Wonen in het hart van Vlaanderen

Het project is gelegen in het centrum van Mechelen, in de Muntstraat vlakbij de winkelstraat Bruul. Mechelen is centraal gelegen tussen de as Brussel en Antwerpen nabij alle voorzieningen. Daarnaast heeft u steeds ruime keuzemogelijkheden naar afwerking toe om het appartement af te stemmen naar eigen behoefte, smaak en stijl.

De verkoop geschiedt onder 12% BTW (erkende assistentie appartementen) op het constructieaandeel en 10% registratierechten op het grondaandeel. De wet Breyne is van toepassing in het verkooptraject.

Pal in het hart van Vlaanderen

train

Station:

1,1 km

bus

Bushalte:

300 meter

university

Stadhuis:

160 meter

Meer info over dit modern wooncomplex?

Verkoop jij je pand of bouwgrond?

Meer info nodig?

We helpen u graag verder.

Veiligheid voorop.
Omdat we ons willen inzetten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan beantwoorden we je vragen graag online of in openlucht.